Om eplaros webshop

Om eplaros webshop

Sedan 2008 år har jag drivit mitt företag, Fotograf & konstnär Emma Jansson. 2013 startade jag min webshop. Under 2016 växte den till att bli omkring 40% av min dagliga verksamhet. I och med detta ville jag dela upp företaget i två grenar. Den ena grenen innefattar fotografering, formgivning, grafisk design, hemsidor, illustrationsuppdrag mm och den andra grenen innefattar min försäljning till kund via webshop och försäljning till återförsäljare.

I min webshop säljer jag produkter inspirerade från skogen och landsbygden. I sortimenet idag finns bland annat brickor (gjorda av björk), emaljmuggar, tygprodukter, vykort, nyckelringar, magneter, fickspeglar, dukar mm.


Eplarós, isländska för äppelros (rosa rubiginosa)

Sedan starten av min verksamhet har jag signerat mina illustrationer med en äppelhalva. När jag funderade på företagets framtid ville jag gärna att namnet skulle ankynta till ordet äpple. Då jag tecknar mycket islandshästar hamnade jag i tankarna om att använda ett isländskt namn och fastnade för eplarós. Runt omkring mig i min hemmiljö blommar mycket rosa nyponbuskar om sommaren. Dessa blommor är förmodligen en vanlig nyponros men kopplingen till de rosa nyponblommorna + äpplet + isländskan passar mig fint.

Emma Jansson

Fotograferar händelser på gården och i livet. Formger logotyper, foldrar, flyers med en förkärlek till landsbygd och småföretagande. Illustrerar skogens djur och växter. Beställningsjobb till företag och privatpersoner. Har webshop med egna produkter. Företagets hemvist är Hultsfred.


Kontakt: info@emmajansson.se

Då jag ofta är ute i skog och mark, mejla så återkommer jag så fort jag får möjlighet!


© Emma Jansson 2008-2018

Emma Jansson i samarbete med:

Medlem i

Bondens torg           Svenska tecknare